Kyçja në sistem:

20 Vizitat e fundit:

# Info
1 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
2 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
3 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
4 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
5 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
6 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
7 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
8 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
9 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
10 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
11 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) R-10
12 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) D-50
13 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
14 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
15 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
16 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
17 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
18 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
19 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) I-10
20 2019-06-06 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76

Të kyçur në e-shendeti.gjilani.im:

Institucionet

1. QKMF Nagip Rexhepi, Gjilan, Qendër - 0280 320 117, 320 116, 324 465
2. QMF Dardania, Gjilan, - 324 379
3. QMF Arbëria, Gjilan, - 325 805
4. QMF 28 Nëntori, Gjilan, - 326 906
5. QMF Dheu I Bardhë, Gjilan, - 327 110
6. QMF Ramiz Cërnica, Gjilan, - 321 248
7. QMF Zhegër, Gjilan, -
8. QMF Pogragjë, Gjilan, -
9. QMF Miresh, Gjilan, - 375 417
10. QMF Bresalc, Gjilan, -
11. QMF Cërnicë, Gjilan, -
12. QMF Malishevë, Gjilan, - 326 585
13. QMF Përlepnicë, Gjilan, -
14. PMF Uglarë, Gjilan, -
15. PMF Livoq i Poshtëm, Gjilan, -
16. PMF Kishnapole, Gjilan, -
17. PMF Llashticë, Gjilan, -
18. PMF Shurdhan, Gjilan, -
19. PMF Livoq i Epërm, Gjilan, -
20. PMF Kisha e Qytetit, Gjilan, -
21. PMF Shillovë, Gjilan, -
22. PMF Ponesh, Gjilan, -
23. PMF Parallovë, Gjilan, -

Çka është e-shendeti.gjilani.im

e-shendeti.gjilani.im është një platformë unike në të cilën regjistrohen të gjitha vizitat e juaja tek mjeku juaj.

Qasjen në të gjitha këto vizita keni edhe ju ku në çdo moment nga cilido cep i botës mund të shihni kartelën tuaj shëndetësore.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira shëndetësore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj shëndetësorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!